N-Power NEXIT: Update your Records Correctly on NEXIT Portal – See process below

0
(0)

This article will give you a guide on how to update your N-Power NEXIT Portal Record Correctly for Exited Beneficiaries. The N-Power NEXIT Portal Dashboard has three sections which are:

  • Record update
  • Edit status
  • Check exit status.

Here I will focus on how to update your N-Power NEXIT Portal Records Correctly for a successful Verification by the CBN for Empowerment and Entrepreneurship Options for Exited N-Power Batch A and B Beneficiaries.

The following procedures listed below will guide you on how to update your N-Power NEXIT Portal Record for a successful Verification.

Record Update for NEXIT Portal Registration

Login here Successfully

To begin your record update process, first Sign up with your email used during the N-Power Registration, the Sign-up enables verification of your identities to ensure you are a Batch A or B N-Power Beneficiary before granting you access to update your records on the portal to qualify you the opportunities in the CBN Empowerment options.

To help fill that part correctly, make sure that your NEXIT portal profile is correctly updated by filling the update record section of the portal.

See List of Empowerment and Entrepreneurship Options by CBN

Questions and Answers on the NEXIT Portal

Below are some of the questions asked on the NEXIT Portal and how to answer them:

  1. Do you have a job after exiting from the N-Power Programme?
    ANSWER: No
  2. What type of job?
    ANSWER: Self-employed
  3. During the N-power programme, did you acquire a skill?
    ANSWER: If you do say Yes, if not say No
  4. Do you have an existing business?
    ANSWER: No
  5. Do you have any business idea you intend to start?
    ANSWER: Yes
  6. Do you desire to own a business venture?
    ANSWER: Yes
  7. Do you need a loan for your business venture?
    ANSWER: Yes
  8. Would you like to participate in a digital and e-commerce skills acquisition training programme?
    ANSWER: Yes

Now it is remaining The “Add any additional info” part is where you should sell yourself properly but keep it short. Tell them about the Category of N-Power you were enrolled in and if you want to be transition in that part. If not leave it blank.

NEXIT Portal Email Verification

To get more Updates 

  • Subscribe to the site noblinkskoncept.com using your Email address. Subscription is totally FREE
  • Don’t forget to drop your comments in the COMMENT BOX
  • Just like our Facebook Page to get updates, Join here
  • In case of any issue or challenge or questions, Click Here

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Author: noble

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.